Haninge Hundhälsa

 

Vad gör Haninge Hundhälsa?

Haninge Hundhälsa är ett företag som specialiserat sig på Friskvård och Rehabilitering av hund främst i form av simning och laserbehandling med en klass 4 laser (medecinsk laser) men också massage, stretching och vibb. Till oss kan du söka efter exemplvis en operation eller skada och få viss ersättning för din hunds sjukgymnastik. Sjukgymnastik hos hund blir nu allt vanligare och fler försäkringar innefattar sjukgymnastik. 
Hit kan även du komma som har en frisk hund men vill få den i toppform eller kanske vill att den ska gå ner i vikt. Vi kan erbjuda erfaren och kompetent personal med stor hundvana. Du kan också boka tid hos vår sjukgymnast för undersökning. Hit är alla hundar välkomna att simma i en av våra två pooler. 

Haninge Hundhälsa byter ägare den 16 juni 2014. Emma Willblad & Vidar Risby tar över verksamheten. Anna Nähl, Fd Holmgren är huvudansvarig för rehabiliteringen. Haninge Hundhälsa blir nu en del i Ego Dog´s AB. 

Haninge Hundhälsa ägs och drivs av Ego Dog´s AB, som erbjuder både hunddagis och hundkurser. Dagiset ligger i Gudö, Tyresö. Och kurserna hålls i Tyresö & Haninge. Klicka på bilden till höger för att komma till dagis och kurssidan.