Haninge Hundhälsa

 

Välkommen att hyra vår träningslokal för egen träning!


Träningslokalen ligger på övervåningen på hundsimmet och underlaget är en tjock filtmatta, storleken på träningsytan är ca 55 kvm. Lokalen är perfekt för detaljträning i lydnad, brukslydnad, freestyle, mm mm samt Nosework och Rally! 

Här finns träningssaker att låna såsom apporter, konor, bollar, targets, pall, rallylydnadsskyltar och skylthållare i metall mm. 

Om du tränar Nosework måste dofterna vara i behållare, detta för att inte hela rummet ska bli kontaminerat. 

Det finns ett litet fik intill där du kan köpa fika till dig själv, lite träningsgodis till hunden mm. Det du vill ha swishar du till oss, självservering! 

För att träna i våran lokal köper du antingen ett träningskort. 10 gånger 750:-  (75:- per timme)
Varje tillfälle du bokar är 1 timme lång. Ni kan vara max tre personer som delar på ett kort, men kortet ska stå på endast en person och det ska endast användas en inloggning per kort på Timecenter. Om du önskar en faktura på ditt träningskort mailar du oss så översänder vi faktura. 

För att köpa ett träningskort med swish betalr du  du 750:- till
Ego Dog´s AB swish nr: 123 66 88 394
Märk betalningen med "Träningskort HH" Så fort du har betalat kan du börja boka träningstider i vår bokningskalender som du hittar här under.

Det går även bra att boka strötider i hallen, alla enstaka tider kräver att du betalar med Swish då vi inte fakturerar enstaka timmar. Då bokar du den tiden du önskar och Swishar 75:- per timme till swish nr: Ego Dog´s AB swish nr: 123 66 88 394
märk betalningen med "Träning HH"

Det går bra att ha privat undervisning i lokalen, dvs att du har med dig en tränare som undervisar dig enskilt. Men organiserad kursverksamhet undanbedes utan att ta kontakt med oss innan, företag hyr med ett annat pris enligt ök. 

Det går också bra att hyra lokalen för föreläsningar och rasträffar, annan utbildning efter ök.  

Frågor om träningslokalen görs via mail: haningehundhalsa@gmail.com